АЛАЈНЕР
терапија со

АЛАЈНЕР терапија со ORTHERO

АЛАЈНЕРИТЕ на Orthero нудат последна технологија за естетска ортодонција, односно терапија на исправање на забите без метални брекети. Постапката се одвива чекор по чекор, со персонализиран третман и невидливи проѕирни исправувачи или АЛАЈНЕРИ.

За повеќе информации во врска со АЛАЈНЕРИТЕ притиснете овде…

АЛАЈНЕРИТЕ може лесно да се вадат и да се ставаат во устата, тие не се фиксирани за забите како што се металните брекети.

За предностите на АЛАЈНЕРИТЕ во однос на металните брекети притиснете овде…

Третманот со АЛАЈНЕРИТЕ може да биде извршен од специјалист по ортодонција или пак доктор по дентална медицина. Ако докторот дијагностицира дека е потребна АЛАЈНЕР терапија, се зема дигитален отпечаток од пациентот и фотографии на забите во различна позиција, а потоа се праќаат во Orthero центарот.

Зошто АЛАЈНЕРИТЕ на Orthero?

Невидливи

Никој нема да забележи дека носите ортодонтско помагало.

Брзи

Третманот ќе биде комплетиран што поскоро со АЛАЈНЕРИТЕ кои се дигитално дизајнирани и изработени со 3D принтери

Мобилни

Можете да јадете и едноставно да го отстраните АЛАЈНЕРОТ кога и да посакате.

0+
ДРЖАВИ
0+
СТОМАТОЛОЗИ
0+
ПАЦИЕНТИ