Предностите на Orthero?

Предностите на Orthero.

 • АЛАЈНЕРИТЕ, одлично се совпаѓаат со Вашиот динамичен живот. На училиште, на одмор, во текот на денот, можете да јадете секаква храна. Се разбира, можете и да ги отстраните додека ги четкате забите.
 • Orthero е најневидливиот и естетски начин да добиете перфектна насмевка. Ако сакате да имате незабележан третман, без двоумење треба да го пробате Orthero.
 • Откако ќе одлучите да започнете третман кај стоматолог кој практикува Orthero, алајнерот ќе го добиете за една недела.
 • Под контрола на вашиот стоматолог, Вие можете периодично да го менувате алајнерот и да одите чекор понапред во ортодонтскиот третман. На крајот ја добивате перфектната насмевка
 • Во однос на плаќањето, треба да се консултирате со Вашиот стоматолог. По анализите, потребно е да се детерминираат цените во однос на опсегот и третманот. Уверени сме дека нудиме прифатливи цени во однос на Orthero третман благодарение на 3D принт технологиите, нашите експерти по ортодонција и нашата напредна инженерска метода.
 • Orthero е најневидливиот и естетски начин за да ја добиете Вашата насмевка. Тој има широк спектар нарешенија со давање нагласка на ортодонтските проблеми
 • Orthero алајнерите се најчистата метода на ортодонтски третман кој ќе Ви даде среќна насмевка
 • Orthero алајнерите имаат широк спектар на апликација за корекција на проблеми со забите.

Оrthero алајнерите се многу лесни за користење. Откако ќе бидат направени само за Вас, тие перфектно одговараат на Вашите заби, Можете да ги вадите и да ги ставате кога ќе посакате. Со секој нов алајнер кој почнувате да го користите, ќе бидете поблиску до Вашата совршена насмевка.

Orthero e доста комфорна метода за третман во споредба со алтернативните ортодонтски третмани, како што е третманот со металните брекети.
Со секојдневната употреба на алајнерите Вие ќе заборавите дека ги имате.
Тие секако ќе се вклопат во вашите дневни рутини. Колку почесто ги користите алајнерите толку побрзо ќе имате перфектни резултати.

Дури и Вашите најблиски пријатели нема да забележат дека имате алајнери.
Овие алајнери не афектираат на оралната хигиена .
Кога јадете или четкате, едноставно отстранете го Вашиот алајнер и чувајте го во специјалната Orthero кутија. На тој начин Вие можете да уживате во Вашите оброци, безгрижно да ги четкате забите и да користите забен конец.

Предностите на Orthero.

 • АЛАЈНЕРИТЕ, одлично се совпаѓаат со Вашиот динамичен живот. На училиште, на одмор, во текот на денот, можете да јадете секаква храна. Се разбира, можете и да ги отстраните додека ги четкате забите.
 • Orthero е најневидливиот и естетски начин да добиете перфектна насмевка. Ако сакате да имате незабележан третман, без двоумење треба да го пробате Orthero.
 • Откако ќе одлучите да започнете третман кај стоматолог кој практикува Orthero, алајнерот ќе го добиете за една недела.
 • Под контрола на вашиот стоматолог, Вие можете периодично да го менувате алајнерот и да одите чекор понапред во ортодонтскиот третман. На крајот ја добивате перфектната насмевка
 • Во однос на плаќањето, треба да се консултирате со Вашиот стоматолог. По анализите, потребно е да се детерминираат цените во однос на опсегот и третманот. Уверени сме дека нудиме прифатливи цени во однос на Orthero третман благодарение на 3D принт технологиите, нашите експерти по ортодонција и нашата напредна инженерска метода.
 • Orthero е најневидливиот и естетски начин за да ја добиете Вашата насмевка. Тој има широк спектар нарешенија со давање нагласка на ортодонтските проблеми
 • Orthero алајнерите се најчистата метода на ортодонтски третман кој ќе Ви даде среќна насмевка
 • Orthero алајнерите имаат широк спектар на апликација за корекција на проблеми со забите.

Оrthero алајнерите се многу лесни за користење. Откако ќе бидат направени само за Вас, тие перфектно одговараат на Вашите заби, Можете да ги вадите и да ги ставате кога ќе посакате. Со секој нов алајнер кој почнувате да го користите, ќе бидете поблиску до Вашата совршена насмевка.

Orthero e доста комфорна метода за третман во споредба со алтернативните ортодонтски третмани, како што е третманот со металните брекети.
Со секојдневната употреба на алајнерите Вие ќе заборавите дека ги имате.
Тие секако ќе се вклопат во вашите дневни рутини. Колку почесто ги користите алајнерите толку побрзо ќе имате перфектни резултати.

Дури и Вашите најблиски пријатели нема да забележат дека имате алајнери.
Овие алајнери не афектираат на оралната хигиена .
Кога јадете или четкате, едноставно отстранете го Вашиот алајнер и чувајте го во специјалната Orthero кутија. На тој начин Вие можете да уживате во Вашите оброци, безгрижно да ги четкате забите и да користите забен конец.

0+
ДРЖАВИ
0+
СТОМАТОЛОЗИ
0+
ПАЦИЕНТИ