Зошто Orthero?

Orthero наспроти металните брекети

 
Метод на третман Усогласување Чекор по чекор со мобилни алајнери

Секој чекор бара ортодонтска интервенција периодично

Дефиниција на третман Супер невидливи  со нежна површина

Видливи метални брекети, губење лагодност за смеење

Комфор

Лесно се отстрануваат, можете едноставно да не ги носите на некои специјални настани

не се отстрануваат до крајот на третманот
Болка Не иритираат и не вознемируваат Предизвикуваат болка и иритација
Леснотија

Без ограничување од секојдневните активности

тешка и ограничена орална хигиена
0+
ДРЖАВИ
0+
СТОМАТОЛОЗИ
0+
ПАЦИЕНТИ