Што е алајнер?

АЛАЈНЕРОТ е невидлив проѕирен исправувач и претставува нова ортодонтска метода – алтернатива на металните брекети, нуди персонализиран третман, чекор по чекор.

АЛАЈНЕРИТЕ може лесно да се отстрануваат и повторно да се враќаат во устата.

Под контрола на доктор и со редовно користење, АЛАЈНЕРИТЕ ќе ги исправат Вашите заби до нивната идеална позиција.

АЛАЈНЕРОТ е најново ортодонтско решение за исправање на вашите заби. Вие може да го имате овој незабележителен, паметен  и невидлив третман без метални брекети.

Невидливи

Никој нема да забележи дека носите ортодонтско помагало.

Брзи

Третманот ќе биде комплетиран што поскоро со АЛАЈНЕРИТЕ кои се дигитално дизајнирани и изработени со 3D принтери

Мобилни

Можете да јадете и едноставно да го отстраните АЛАЈНЕРОТ кога и да посакате.

Предности во однос на металните брекети

  • Сосема невидливи: дури и вашите најблиски пријатели нема да забележат
  • Нема да имате никаква болка (случај кај металните брекети)
  • Флексибилно користење (можете едноставно да не ги користите во некои специјални пригоди)
  • 100 % биоматеријал, не влијае на оралното здравје
  • Брз старт: Со брзи 3D анализи и производствени процеси, можете да го започнете третманот за 15 дена.
  • Пристапни и со достапни цени
  • Лесни и комфорни, особено за тинејџерите.
  • Не влијае на Вашиот глас или говор.
0+
ДРЖАВИ
0+
СТОМАТОЛОЗИ
0+
ПАЦИЕНТИ